type="html">ΥΛΙΚΑ1 πακέτο μαργαρίνη (250γρ)2 ποτήρια ζάχαρη6 αυγά2 βανίλιες200γραμ.γιαούρτι στραγγιστό2 κουτ.σούπας κονιάκ5ΟΟ γρ,φαρίν απ περίπου1 κουταλιά σούπας μπέκιν πάουντερ Λίγα καρύδια για στόλισμαΣΙΡΟΠΙ3 ποτήρια του νερού νερό2 ποτήρια ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας γλυκόζηφλούδα από ένα λεμόνιΕΚΤΕΛΕΣΗΦροντίζουμε να έχουμε βγάλει την μαργαρίνη και τα αυγα από το ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες .Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούςΧτυπάμε στο μπόλ του μίξερ την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.Προσθέτουμε ένα -ένα τα αυγά και όταν χτυπηθούν και αυτά προσθέτουμε σιγά σιγά το γιαούρτι τις βανίλιες και το κονιάκ.Προσθέτουμε και το αλεύρι εκτός μίξερ είναι καλύτερα .Βουτυρώνουμε ένα ταψί 34 εκ,και αδειάζουμε όλο το μείγμα και ψήνουμε για 60 λεπτά περίπου [βυθίζουμε ένα στεγνό μαχαίρι αν βρεί στεγνό είναι έτοιμο ]Εντωμεταξύ ,βράζουμε το σιρόπι γιΑ 10 λεπτά.Το γλυκό να είναι ζεστό και το σιρόπι χλιαρό.Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια ,η σε ρόμβους και σερβίρουμε με λίγο καρύδι στο κέντρο.Εναλλακτικά σερβίρουμε με λίγο παγωτό βανίλια ,καιμάκι !Καλή επιτυχία !!Αρτοποιεία & Συνταγές ευχαριστώ !View the Original article