Breaking News

EKTAKTO: «Big Brother» τέλος.

Τα νούμερα του ριάλιτι έχουν ήδη αρχίσει να σημειώνουν πτωτική πορεία ωστόσο δεν είναι αυτό το κυρίως πρόβλημα αφού το πρόγραμμα στέκεται ικανοποιητικά και με διψήφια νούμερα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Το βασικό πρόβλημα είναι πως......
loading...


«πληγώνει» το σοβαρό και έγκυρο προφίλ του ΣΚΑΪ χωρίς ακόμη σοβαρές επιπτώσεις προς το παρόν καθώς ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Μαθαίνω πως απόφαση της ιδιοκτησίας του σταθμού είναι να μην αγοραστούν τα δικαιώματα για έναν ακόμη κύκλο του ριάλιτι ανεξαρτήτως τηλεθέασης.

Ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει με ριάλιτι και τάλεντ σόους και στο β’ μισό της σεζόν αλλά και του χρόνου αλλά όχι με το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Μάλιστα μαθαίνω πως σε μια πρώτη συζήτηση που είχε στέλεχος του ΣΚΑΪ με στέλεχος της μητρικής Ολλανδικής εταιρίας δεν έδωσε καμία απάντηση για το εάν το κανάλι ενδιαφέρεται να κρατήσει τα δικαιώματα του «Big Brother» και για την συνέχεια. Άλλωστε όπως σας έγραψα αν και τα νούμερα είναι ικανοποιητικά αυτό δεν μεταφράζεται και σε διαφημιστικά έσοδα. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον στον ΣΚΑΪ και κανένα όφελος για να πάει το ριάλιτι μια ακόμη σεζόν.