Breaking News

“Big Brother” – Ο ανύπαρκτος Χάρης, το μονταρισμένο τελευταίο μέρος και το μυστικό

Το “Big Brother” επέστρεψε στον Σκαϊ. Και επέστρεψε με μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η πρώτη φορά που το casting είναι πολύ καλύτερο απο τον παρουσιαστή. Και αυτό είναι το μυστικό του παιχνιδιού. Ευτυχώς για τον.......

Σκαϊ απο τις πέντε ημέρες προβολής μόνο την Παρασκευή θα βλέπουμε τον Χάρη.

Όχι τον Βαρθακούρη. Τον Χάρη τον ανύπαρκτο. Ο Χάρης δυστυχώς είναι μια αποτυχημένη επιλογή. Καμμένη απο τα αποδυτήρια. Μια επιλογή που δοκιμάστηκε επί μήνες απο την ομάδα παραγωγής αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρεί τα τηλεοπτικά όρια του. Θα τολμήσω να πώ, ότι σε λίγους μήνες θα βγεί κι αυτός στην “απέξω”. Όπως και η Αντελίνα καλέ.

Είναι άλλο να τραγουδάς με τον μπαμπά σου, στον Σπύρο Παπαδόπουλο και άλλο να παρουσιάζεις μια τόσο απαιτητική εκπομπή και να είσαι “μουγγός”. Τα κοντινά του ήταν αποκαρδιωτικά. Μια άσχημη εικόνα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Ευτυχώς για την πρεμιέρα, στο πλατό επί οκτώ ώρες βρισκόταν στην καρέκλα ο Μικρούτσικος… που έδειξε την διαφορά, ευνούχισε χωρίς μεγάλη προσπάθεια τον “κεντρικό”, και έδειξε τον λόγο που επί σειρά ετών πληρωνόταν αδρά απο τα στελέχη των καναλιών.

Ο Ανδρέας βγήκε αναστηλωμένος. Μαθαίνω πώς για το “reconstruction” του δούλεψε όλη η ομάδα παραγωγής για ώρες. Μέχρι και δόντια έβαλε ο Χριστιανός για να βγεί άρτιος. Μόνο που δεν τα είχε συνηθίσει και απέφευγε να κάνει απότομες κινήσεις.
loading...